Yvonne Coldeweijer: juicechannel, ouderschap en meer informatie

three women sitting on brown wooden bench

Tja, wat zullen we over zeggen. Als er één iemand in Nederland als de koningin van de juice kan worden beschouwd, dan popt er bij iedereen natuurlijk dezelfde naam op. Tromgeroffel… het betreft natuurlijk niemand minder dan een vrouw met de naam Yvonne Coldeweijer!

Deze onderneemster en juice koningin kan er nog weleens wat van. Coldeweijer neemt geen blad voor de mond en heeft het letterlijk haar inkomstenbron gemaakt om te roddelen over anderen. Ze noemt zich nog net niet letterlijk een ‘roddelkoningin’, zoals Roddelpraat dat wel in hun naam hebben. Nou ja, in deze blog zullen we haar eens goed onder de loop nemen. We hebben het uiteraard over haar juicechannel, maar ook over zoiets als het ouderschap en nog meer informatie. Ga lekker zitten en scrol rustig door naar de rest van dit artikel.

Wie is Yvonne Coldeweijer?

Wat veel mensen niet weten, is dat Yvonne voor haar huidige ‘baan’ er al een hele carrière op had zitten. Coldeweijer stond namelijk eerst bekend als actrice en zangeres. Ze deed mee aan onder andere K2 zoekt K3, waar ze helaas niet verder dan de liveshows kwam. Overigens was het toch goed geweest voor haar carrière, want in de drie opvolgende jaren (2010-2013) was ze te zien als haar alter ego Keet! op Telekids van RTL8. Ze stond destijds bekend om haar vrolijke en energieke persoonlijkheid, die haar populair maakte bij veel jonge kijkers.

Na hier en daar een aantal acteerklussen te hebben gedaan, start ze in 2015 een Youtube kanaal. Dit omvatte in eerste instantie eigenlijk de meer standaardvideo’s over beauty, kleding en haar eigen leven. Nadat ze een tijdje van de radar was verdwenen, kwamen er vanaf eind 2020 opvallend genoeg steeds meer video’s online welke roddels van het ‘bekend Nederland’ omvatten. Haar Instagram account werd uiteindelijk al helemaal een soort bron van roddels.

Juice koningin

Als er tegenwoordig iets over een bekende Nederland wordt verteld, is Yvonne een van de eerste die je er over zal horen. Althans, dan moet je wel haar gesloten Instagram account even volgen en dan vooral even een kijkje nemen in haar story’s. Of het nu de waarheid omvat of niet, heel bekend Nederland wordt zonder pardon aan de grond genageld. Het levert dan ook veel kritiek op, al hoewel de meeste volgers er alleen maar van kunnen smullen.

Sinds enige tijd is Coldeweijer ook te volgen in een wekelijkse podcast, genaamd De Juice Show. Hierin praat ze samen met journalist Mark Koster over “dé juice van deze week.” Van onthullingen tot de ordinaire waarheid, het zal allemaal voorbijkomen.

Rechtzaak

Dat Coldeweijer door haar uitspraken weleens in de problemen komt, blijkt onder andere wel door de rechtszaak die Rachel Hazes een aantal jaar geleden tegen Coldeweijer aanspande. Hazes won, maar de reactie van Coldeweijer was uiteindelijk dat ze zich hierdoor niet uit het veld zou laten slaan. Ook het feit dat ze, wat overigens niks met de rechtszaak te maken heeft, moeder zou worden, zou haar niet tegenhouden om door te gaan met hetgeen ze mee bezig is.

Ouderschap van Yvonne

Moeder? Heeft Coldeweijer een kind dan? Ja, inderdaad. Op 12 december 2023 kwam het nieuws ter wereld dat Yvonne en haar vriend ouders waren geworden van een klein jongetje genaamd Ted. In eerste instantie hadden veel mensen twijfels bij haar zwangerschap. Althans, ze vonden het zielig voor het toen nog ongeboren kind, omdat Yvonne nou niet echt de meest ‘nette’ of ‘reguliere’ baan heeft van de wereld. Wij denken dan alleen maar live and let live. Hoewel het inderdaad niet echt netjes is wat Coldeweijer allemaal uitspookt, verspillen wij er onze tijd niet aan om alles wat ze zegt of doet in haar persoonlijke leven in twijfel te trekken. Bovendien is het ook niet alsof ze elke dag strafbare dingen doet, toch?

Maar goed, om even terug te komen op wat we net schreven, Yvonne zou weleens hebben aangegeven dat ze door haar zwangerschap zelfs nóg feller werd dan voorheen. Vooral als het zaken betrof als vreemdgaan en dergelijken.

Vermogen

Waar we overigens wel heel benieuwd naar zijn, is het vermogen van Coldeweijer. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al bijna 850k volgers. Mocht ze een keer een samenwerking met een bedrijf aangaan, dan kan ze alleen al om die reden een hoop vragen voor een gesponsorde post. Helaas heeft ze hier zelf nog nooit uitspraken over gedaan en durven we ook niet te zeggen wat haar vermogen is. Andere sites hebben het weleens over een inkomen van tonnen ieder jaar en een vermogen van een paar miljoen. Als dat inderdaad het geval zou zijn, kunnen wij alleen maar denken good for her. Toch?

Conclusie

Het roddelen over bekende Nederlanders is een verleidelijke, maar (naar onze mening) schadelijke gewoonte. Hoewel het misschien oppervlakkig vermaak biedt, beschadigt het regelmatig reputaties en worden mensen onnodig gekwetst. Maar goed, blijkbaar zijn er genoeg mensen die het interessant vinden en iemand als Yvonne Coldeweijer alle middelen geven om deze informatie te verspreiden. De mensen die informatie naar haar opsturen, worden overigens ‘spionnen’ genoemd. Dan weet je dat ook weer. Anyway, of je er nu van houdt of niet, Yvonne lijkt succesvol te zijn in wat ze doet en verdient er naar verluid ook genoeg mee.

Wellicht ook interessant