Nikkie Plessen: vermogen, bedrijven, partner, leeftijd, gezin en meer

woman painting

Als er iemand is die een grote inspiratiebron voor velen is, dan is het Nikkie Plessen wel. Ze wordt gezien als een van de Nederlandse selfmade miljonairs in Nederland. Een succesvolle vrouw die nog steeds druk is op het gebied van werk en ook een heel mooi privéleven zou hebben. In deze blog zullen we alle informatie over Nikkie Plessen uitdiepen. Zo kijken we naar haar bedrijven, gezin, leeftijd en nog veel. Ben je net zo benieuwd als wij dat zijn, scroll dan gauw verder naar de rest van het artikel!

Wie is Nikkie Plessen?

We beginnen maar even met een kleine opfrisbeurt van deze knappe vrouw. Zo weten we zeker dat we het over dezelfde persoon hebben als jij aan denkt. Dus, Nikkie Plessen is een Nederlandse modeontwerpster, actrice en presentatrice. Ze werd bekend als actrice in Nederlandse films en televisieseries, maar heeft tegenwoordig een succesvolle carrière in de mode-industrie. Ze is betrokken bij veel ondernemingen, waar het kledingmerk NIKKIE waarschijnlijk de bekendste van is. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan televisieprogramma’s en is ze een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentwereld.

Privéleven van Nikkie Plessen

Dat werk het hele leven van iemand kan omvatten, is in veel gevallen niet waar. Zo is heeft Plessen naast haar leven ook een privéleven. Dit houdt ze niet helemaal geheim en dus zien we ook af en toe een aantal foto’s van haar partner en kinderen voorbijkomen.

Gezin

Kinderen? Jazeker! Plessen werd in 2010 voor het eerst moeder van een dochtertje, genaamd Jolie. Zij is nu dan ook alweer 13 jaar geworden (waar blijft de tijd?!). Vier jaar later, in 2014, werd het gezin uitgebreid met een zoon met de roepnaam Alain. De foto’s die Plessen van haar kinderen deelt, zien er erg mooi en gemoedelijk uit. Het zijn twee knappe kinderen die ongetwijfeld erg trots zijn op hun moeder (en vader).

Partner

De man die je op bovenstaande foto ziet, is de vader van Jolie en Alain en de partner van Plessen. Zijn naam is Ruben Bontekoe. Hoewel ze niet getrouwd zijn, zijn ze dit jaar al wel zo’n twintig jaar samen. Jarenlang stond hij bij de Quote ook bekend als miljonair, maar we weten ook dat zijn bedrijf al een lange tijd geleden failliet ging. Hij had een bedrijf in liften, genaamd Axess. Wat nu zijn vermogen is, is dan ook niet bekend. Mogelijk heeft hij ongetwijfeld aandeel in het bedrijf van zijn vriendin.

Waar we wel benieuwd naar zijn, is of er nog een huwelijksaanzoek van Bontekoe komt. Het stel is al zo lang samen en Nikkie gaf onlangs aan dat het na een bepaalde tijd ook gewoon niet meer hoeft. We wachten dan ook in smart af of we binnenkort wellicht Bontekoe op één knie op de socials voorbij zien komen. We gunnen het hen in ieder geval van harte. Misschien tijd voor een lijn bruiloftskleding bij het bedrijf van Nikkie?

Carrière

Hoewel je misschien niet anders weet, is het begin van de carrière van Nikkie Plessen niet ontstaan met haar kledingmerken. Sterker nog, een publieke tentoonstelling van haar kunsten, begon op televisie in de vorm van acteren. Ze speelde onder andere in de populaire en bekende series GTST, Onderweg naar Morgen en de film Costa!

Tegenwoordig is ze nog steeds op de buis te vinden, met name als fashion-expert bij het programma RTL Boulevard. Een misschien wel veel meer indrukwekkende ervaring was haar deelname aan Dragon’s Den als jurylid.

Bedrijven

Toch kennen de meeste mensen Nikkie Plessen waarschijnlijk van haar merken. Al 12 jaar geleden, in 2011, lanceerde Plessen het kledingmerk NIKKIE. Tegenwoordig zijn er veel meer N-Brands, de bedrijfsnaam waar alle andere bedrijven onder zijn. Denk aan:

  • Nik&Nik: de kledinglijn voor kinderen
  • Fifth House: een kledinglijn
  • N-Beauty: een beautylijn met onder andere parfums en meer
  • Selected by Kate Moss: een kledinglijn binnen NIKKIE, gebaseerd op de keuzes van Kate Moss

Al met al valt alleen al door dit kleine imperium te concluderen dat NIKKIE zeer succesvol is in wat ze doet. Op haar socials zie je veel van het proces binnen die bedrijven voorbijkomen. Fotoshoots, shows en sale-aankondigingen, je wordt zeker op de hoogte gehouden. Sociale media is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van je bedrijf, dus dat doet Nikkie zeer goed. Op haar eigen Instagram heeft ze bijvoorbeeld al meer dan een half miljoen volgers.

Nikkie Plessen in haar eigen kleding, poserend in Noorwegen.

Vermogen

Nu vraag je je wellicht af hoe rijk deze selfmade miljonair nu eigenlijk is. Nou, we kunnen je vertellen dat het veel meer is dan je denkt. Zo is recentelijk het vermogen door de Quote nog neergezet op zo’n 33 miljoen euro.

Met dat geld is ze onder andere bezig om haar ‘imperium’ in het buitenland te laten groeien. Hier is nu eenmaal veel geld voor nodig en gelukkig is dat voor Nikkie dan ook geen probleem. We zijn in ieder geval erg onder de indruk van een bankrekening van deze grootte. Het is immens en laat zien hoe hard ze werkt om al haar dromen werkelijkheid te maken.

Hoe nu verder?

In deze blog hebben we een diepgaand inzicht gekregen in het leven en de carrière van Nikki Plessen, een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid. We hebben ontdekt dat ze zich heeft onderscheiden als actrice, modeontwerpster en zakenvrouw. Haar succesvolle kledingmerk, NIKKIE, heeft internationale erkenning gekregen, wat getuigt van haar ondernemerschap en creatieve visie.

Plessen is en blijft een inspiratiebron voor velen. Haar veelzijdigheid, doorzettingsvermogen en succes zijn tekenen van goed ondernemerschap. Met de passie die ze nog steeds uitstraalt, verwachten we nog veel van deze knappe, blonde dame. Op naar een mooie toekomst!

Wellicht ook interessant