Marion Trott: vermogen, vroeger, kinderen en meer

bread on white ceramic bowl beside bread

Marion wie? Inderdaad, dat is wat een groot gedeelte van alle Nederlanders zal denken. Het andere deel weet wél meteen over wie het gaat. Dat is namelijk het gedeelte wie het afgelopen seizoen heerlijk naar het tv-programma B&B Vol Liefde heeft lopen loeren. Marion Trott was een deelnemer over wie, net als over alle deelnemers, veel werd gepraat en volop werd gespeculeerd.

In deze blog zullen we proberen je een iets duidelijker beeld te schetsen van wie ze eigenlijk is. Hoe haar leven er vóór B&B Vol Liefde uit heeft gezien, of ze kinderen heeft, wat haar vermogen is en nog veel meer. We snappen dat het je wellicht niet zo heel veel zal interesseren, maar uhh, een beetje wat juice over het ‘nieuwe’ bekend Nederland is nooit verkeer, toch? Wij vinden het in ieder geval allemaal wel leuk.

Wat is B&B Vol Liefde?

Sinds half Nederland misschien wel geen idee heeft van wat dit programma precies is, zullen we maar even beginnen met een beknopte uitleg. In B&B Vol Liefde gaan B&B-eigenaar op zoek naar de liefde. Ze nodigen na een selectieve procedure een aantal gasten uit, met wie ze hun B&B runnen. De bedoeling is uiteindelijk natuurlijk dat ze misschien wel samen de onderneming gaan verzorgen. Een vrij heftige stap, maar goed, liefde overwint alles, toch?

Wie is Marion Trott?

Marion Trott was één van de B&B-eigenaren die in de zomer van 2023 op tv kwam in het programma. Het is een een goedlachse dame van eind 60 en is zeker niet verlegen. Veel kijkers vonden haar ontzettend interessant om naar te kijken en dat had niet alleen te maken met het feit dat ze überhaupt mee deed.

Vermogen

Marion runt een B&B, genaamd Villa Surga, in het prachtige Portugal, om precies te zijn in het plaatsje Budens. Gezien de prijzen die per nacht vraag (honderden euro’s in het hoogseizoen), mag je wel een beetje luxe verwachten. In ieder geval is ze lang niet haar hele leven een B&B-eigenaar geweest. Ze is namelijk jarenlang actief geweest in het vastgoed (en is dat volgens sommige bronnen overigens nog steeds) en het is dan ook geen verrassing dat haar B&B zo gelikt uitziet. Je zou vanwege het succes denken dat ze het absoluut niet slecht heeft en ongetwijfeld een groot vermogen heeft.

Dan komt natuurlijk meteen de volgende vraag bij je op: ‘wat ís dan het vermogen van Marion Trott?’. Nou ja, helaas hebben we hier geen antwoord op. Althans, ze heeft een luxueuze villa, er komt met die overnachtingen aardig wat geld in het laatje en ze doet er nog genoeg naast. Het enige wat ze in haar luxueuze bestaan nog mist is een liefde.

Vroeger en kinderen

In het verleden is Marion (natuurlijk) samen geweest met een aantal mannen. De eerste man met wie ze getrouwd was, bleek achteraf gezien toch niet zo’n prettige man (hij bleek ziekelijk jaloers te zijn). Na de scheiding met die man werd ze verliefd op de man van haar dromen. Helaas sloeg het noodlot toe en overleed hij aan de verschrikkelijke ziekte die we kennen als kanker. Vorig jaar was ze daarom op zoek naar een nieuwe liefde. Eentje die van dieren houdt, die z’n handen uit de mouwen steekt en zijn mannetje staat, maar ook genoeg liefde geeft.

Voor zover we weten heeft ze uit haar voorgaande relaties geen kinderen. Wat ons betreft is dat geen dealbreaker en al helemaal niet gezien ze al aardig op leeftijd is.

Hoe gaat het nu met Marion?

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden en is er tijdens het B&B Vol Liefde avontuur geen nieuwe liefde gekomen. Marion heeft eigenlijk geen social media, dus daaruit kunnen we niet opmaken hoe het nu met haar zou gaan. Helaas, maar begrijpelijk.

Daarentegen kwam er eind 2023 wel wat nieuws over Marion naar buiten. Ze vertelde dat ze tijdens de uitzendingen van B&B Vol Liefde een berichtje kreeg van een leuke man. Echter waren de uitzendingen toen nog bezig en had ze niet echt de behoefte om erop te reageren. Een tijdje later bleek het toch wel een interessante man te betreffen. Hoewel hij 13 jaar jonger is dan Marion, bleek de liefde wederzijds. Helaas wilde ze er destijds al niets over kwijt en weten we nu dus ook niet of het uiteindelijk iets is geworden of dat Marion nog alleen en minder gelukkig in de liefde is.

Conclusie

Tja, in principe weten we niet veel meer over Marion dan wat er ten tijde van de uitzendingen bekend was. Wel zou ze mogelijk een nieuwe liefde hebben, maar hierover is eigenlijk geen nieuws meer uitgebracht sinds ze hier in september 2023 over vertelde. In ieder geval wensen we haar het beste en hopen we dat haar B&B in het mooie Portugal nog voor een langere tijd een succes blijft.

Wellicht ook interessant