Maria Tailor: vermogen, leeftijd, vriend, bedrijven en meer

Photo of Boats Parked on River

In The Real Housewives of Amsterdam zagen we Maria Tailer laatst nog shinen als nooit tevoren. Ze is een open persoon, dat graag haar successen met de buitenwereld deelt. Wat ze tot voor kort een stuk minder graag deelde, was een groot deel van haar privéleven, dat ze haar vriend (liefdespartner) noemt.

We zullen je bijpraten over de ontwikkelingen over Maria Tailor. Ze is en blijft een succesvolle vrouw en je bent vast erg benieuwd naar hoe dit is ontstaan. We nemen je mee met onderwerpen als vermogen, bedrijven, leeftijd en nog veel meer! Lees gauw verder om te ontdekken wat dit allemaal inhoudt.

Wie is Maria Tailor?

Maria Tailor is een Nederlandse modeontwerpster en ondernemer. Ze staat bekend om haar eigentijdse kledingcollecties en heeft haar eigen modelabel. Tailor heeft ook deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s en heeft een prominente positie in de Nederlandse modewereld.

Leeftijd

We vallen maar gelijk met de deur in huis: een jonge twintiger is Maria Tailor niet meer. Op 9 september 2023 heeft ze namelijk haar 40 kaarsjes uitgeblazen. Overigens zag ze er wel ontzettend blij uit op de foto, dus ze zal het zelf wel ownen, om maar even in het hedendaagse taalgebruik te blijven.

In die veertig jaar heeft ze al genoeg bereikt, maar ook enkele tegenslagen gekend. Voor we ons verder verdiepen in haar ondernemerscarrière, zullen we eerst nog even andere aspecten van haar privéleven ontdekken.

Vriend

Maria was oorspronkelijk jarenlang Same. met de vader van haar twee kinderen, Jeroen van den Berg. Helaas volgde vijf jaar geleden een scheiding van de relatie tussen de twee, wat ze allebei een alleenstaande/ gescheiden ouder maakte. De twee kinderen die ze overigens hebben, zijn een jongen genaamd Jean en een meisje met de naam Amelle. Hoewel het niet altijd makkelijk is om met elkaar te zijn, zijn ze het volgens henzelf aan de kinderen verschuldigd om nog als ‘gezin’ het een en ander te ondernemen. Zo werd er de afgelopen verjaardag van Jean ook een ‘diner voor vier’ geregeld.

Voor enige tijd was Maria Tailor vrijgezel, maar sinds ruim een jaar is daar verandering in gebracht. Waar hij eerst wat achter de schijnwerpers werd gehouden, is nu bekend dat het gaat om Sander van der Meij. Deze man is een zakenman en volgens Tailor zelf een ‘echte kakker’. We zijn blij dat ze inmiddels deze liefde heeft gevonden en met hem het leven kan delen, zoals ze dat voorheen met haar ex-man deed.

Het eerste officiële kiekje dat hun relatie insta-official maakte; de relatie is bevestigd.

Carrière

De naamsbekendheid bij het grote publiek van Maria Tailor heeft ze met name te danken aan het programma Modemeisjes met een missie. Samen met Josh Veldhuizen, eveneens een bekende modevrouw, was ze de ster van de show. Het reality programma werd erg populair en Maria Tailor zou vanaf dan worden bestempeld als ‘bekende Nederlander’.

Het idee voor dat programma kwam uit Maria Tailor zelf. Ze werkte in haar eind twintiger jaren als model in Amsterdam en Londen, maar droomde stiekem van een loopbaan als actrice. Hoewel ze er voor opgeleid was, wilde het allemaal niet echt lukken, tot ze dus zelf de realityserie wat leven inblies.

MTJ Group

In de realityserie volgden we onder andere Maria die bezig was met het ontwikkelen van een mode-imperium. Met veel geld van haar miljonair ex-partner was deze missie redelijk succesvol, totdat het paar uit elkaar ging. Ze verloor uiteindelijk al haar winkels, ook omdat de MTJ groep eigenlijk niet heel winstgevend bleef te zijn. Jarenlang strijden resulteerde erin dat ze tegenwoordig de eigenaar is van een nieuw bedrijf, genaamd Maria Tailor HQ. Ze verkoopt hier kleding dat wordt gemaakt in Portugal. Echter wordt er al een klein jaar lang niks meer op die socials geplaatst en is de website under construction. We zijn dus benieuwd naar wat het uiteindelijk zal opleveren.

The Real Housewives of Amsterdam

Tegenwoordig is ze onder andere bezig met modewerk én neemt ze deel aan het populaire programma The Real Housewives of Amsterdam. Samen met 6 andere, succesvolle, vrouwelijke deelnemers wordt ze op de voet gevolgd in haar leven. In vorig seizoen werd de nadruk gelegd op haar leven als single mom met twee kinderen, maar gezien ze nu een relatie heeft is dat niet meer helemaal van toepassing. We zijn benieuwd hoeveel drama het volgende seizoen ons zal brengen.

Haaruitval?

Drama? Ja, dat is het zeker. Zo werd Maria Tailor bij een reünie door een andere dame confronteert met het feit dat het haar van Maria niet allemaal echt is. Het deed haar ontzettend veel pijn dat dit ‘geheim’ zonder pardon op tafel werd gebracht. Al jaren geleden kampte Tailor namelijk met haarproblemen, waardoor delen van haar haar uitvielen. Erg vervelend, als je het ons vraagt.

Droomhuis in Amsterdam

Gelukkig vinden er ook nog een hoop positieve dingen plaats in het leven van Maria Tailor. Zo is ze succesvol op sociale media, heeft ze een nieuwe partner én heeft ze haar droomhuis in Amsterdam gevonden. Dit pareltje ligt in het centrum van de stad en is voorzien van veel moderne gemakken. Ze omschrijft het in ieder geval zelf als haar droomhuis, dus dat geloven we ook meteen. Mede omdat de beste dame een hele lijst aan wensen zou hebben gehad, waardoor het vinden van een plek nóg moeilijker werd. We leggen bewust nadruk op ‘nog’, want de huizenmarkt van tegenwoordig is iets waar je je handen het liefst niet aan zou willen branden.

Al met al kunnen we concluderen dat Tailor een vrouw is, die sterk in haar schoenen staat en van alles voor ogen heeft. We zijn benieuwd of we nog wat van haar modemerk zullen zien en wachten anders geduldig het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam af. Hier zullen we ongetwijfeld weer een paar levensupdates voorbij zien komen.

Wellicht ook interessant