Ellen Callebout: vermogen, leeftijd, beroep, carrière en meer

3 mins read

Bekend van de Verhulstjes, of ze is stiekem veel meer dan dat? Moeder van de kinderen uit diezelfde reality serie, of toch niet? Niet gelukkig in haar relatie met Gert, of (inmiddels) stiekem wel?

Bovenstaande vragen zijn misschien dingen waar je nieuwsgierig naar bent. De antwoorden op die vragen kunnen wij je gelukkig geven. Dit doen we aan de hand van de uitspraken die Callebaut zelf heeft gedaan. We zullen je zo uitgebreid als mogelijk informatie geven en proberen niet te speculeren. Door speculaties komen namelijk geregeld valse waarheden naar buiten. Lijkt jou waarschijnlijk ook niet zo prettig om ineens iets over jezelf te lezen wat niet klopt, nietwaar?

Leeftijd

Ellen Callebout is geboren in 1978, dat haar dit jaar, in 2023, de leeftijd van 45 zou geven. Het is een mooie leeftijd waarop je al een hoop levenservaring hebt opgedaan én nog een mooi leven in het verschiet hebt.

Callebaut laat zien dat het leven niet altijd maar hetzelfde moet verlopen. Zo trouwde ze slechts vier jaar geleden met haar grote liefde en zo’n tien jaar oudere Gert. Gert, een bekende Belg en Nederlander, is Gert Verhulst. In Nederland kennen de meeste mensen hem nog als Gert uit ‘Samson en Gert. In ieder geval lijken Callebout en Verhulst nu nog steeds gelukkig, al is dat een tijd lang ook heel anders geweest.

Einde relatie Verhulst

Inmiddels al jaren geleden hing de relatie van Callebout en Verhulst aan een zijden draadje. Wat bleek is dat Verhulst verliefd werd op voormalig K3-lid Josje. Heel lang hield die verliefdheid geen stand, want na enige tijd probeerde Verhulst toch weer terug te komen bij Callebout. Callebout nam toen voor enige tijd afstand, maar vond later toch de vergevingsgezindheid om Verhulst weer te verwelkomen. Een huwelijk volgde en de rest is geschiedenis. Overigens zou de breuk zelfs ‘het beste zijn wat hen is overkomen’.

Carrière en beroep

Ellen Callebout is nu voornamelijk bekend als de ‘vrouw van’ en degene die meedoet aan dat leuke programma ‘De Verhulstjes’. Maar wist je ook dat Callebout eigenlijk heel ander werk deed voordat ze Verhulst ontmoette?

In 2007, het jaar dat Gert en Ellen elkaar ontmoetten, runde Callebout een brasserie met twee anderen. Bovendien was ze toentertijd nog actief in de politiek. Gert, die toen overigens al 4 jaar was gescheiden met zijn ex-vrouw, kwam dus in haar leven, waarna Callebout uiteindelijk haar deel van de brasserie verkocht en koos voor het gezinsleven. Tot op de dag van vandaag heeft ze daar geen spijt van gehad.

Haar beroepsleven staat daarmee op een laag pitje, al zal ze ongetwijfeld druk zijn met van alles en nog wat. Dat je niet een ‘echte’ baan hebt, betekent niet per definitie dat je lui bent.

Gezinsleven

Nog even over dat gezinsleven; Callebout heeft zelf geen kinderen. Ze heeft nooit de drang ernaar gehad en een kinderwens was eigenlijk ook niet echt aanwezig. Overigens heeft Verhulst het wel een aantal keer ter sprake gebracht, omdat hij niet wilde dat hij Callebout in een eventuele wens zou tegenhouden.

Maar, toch zijn er twee kinderen in het gezin van de Verhulstjes te zien. Wie zijn dat dan? Nou, we hadden het er al even over dat hij eerder getrouwd was met een andere vrouw. Deze vrouw blijft het liefst buiten de schijnwerpers, al is het wel bekend geworden wie het nou eigenlijk is. Hoe dan ook is deze vrouw de moeder van de twee kinderen Viktor en Marie, die ook in de serie te zien. Dus, in tegenstelling tot wat af en toe nog wel wordt gedacht, zijn dat dus niet de kinderen van Ellen. Overigens heeft ze meermaals aangegeven compleet gelukkig te zijn met de situatie. Dat er dus nooit een kind is geboren met Ellen Callebout als moeder, is een bewuste keuze.

De Verhulstjes

De Verhulstjes‘ is een populaire televisieprogramma in België, waarin de familie Verhulst centraal staat. Het programma volgt het dagelijkse leven van de bekende zanger Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen Callebout, dochter Marie Verhulst, zoon Viktor Verhulst, opa Jos en andere familieleden. Het biedt een kijkje achter de schermen van hun drukke levens en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Met veel humor en emotie weet ‘De Verhulstjes‘ de kijkers te boeien en te vermaken. Het programma is een mix van reality-tv en entertainment en trekt een trouwe groep kijkers aan.

Het programma is zelfs zó populair, dat in het najaar van 2023 alweer het vijfde seizoen gaat uitkomen/ is uitgekomen. Ontzettend interessant als je er over nadenkt dat de bekendheid van Callebout daarmee ook door het dak is gevlogen.

Vermogen

Nu wordt er veel gespeculeerd over het vermogen van de Verhulstjes. Ze leven toch in een semi-luxe en hoeven absoluut niet te klagen. Wat het vermogen is van Ellen Callebout, durven we niet te zeggen. Over haar man, Gert Verhulst, zijn overigens wel vaker speculaties gemaakt. Hij zou volgens sommigen wel miljoenen waard zijn, al zegt hij daar zelf heel wat anders over.

Zo zit veel van het vermogen van Gert Verhulst in Studio 100 en andere bedrijven. Dat die dingen zoveel waard zijn, hoeft niet te betekenen dat hij zelf ook miljoenen op de bankrekening heeft staan. Overigens stelt hij zelf niet ontevreden te zijn en hoeft hij niet elk dubbeltje om te draaien. We verwachten daardoor dat Ellen Callebout daarom ook niet te veel heeft te klagen.

Een heerlijke woonplek

Alweer jaren geleden werd er een optrekje voor het gezin in het West-Vlaamse Oostduinkerke gekocht. Of ze hier nog steeds wonen, is niet helemaal bekend. Tegelijkertijd is er ook niks bekend over een eventuele verhuizing, dus het kan zeker zijn dat ze hier nog vertoeven.

Hoe dan ook zijn we benieuwd naar wat we nog allemaal van deze vrouw zullen horen. Het is en blijft een dame van vele successen. Iemand die weet wat hard werken is, maar tegelijkertijd ook haar eigen ‘carrière’ op een lager pitje stelt voor het gezinsleven.

Latest from Blog