Debby van de Zande: vermogen, gezin, man, recepten en meer

filled white bowl

Ineens was ze daar, zoals dat met wel meer publieke figuren op de socials gaat. Echter bleek deze vrouw, aan wie we deze blog wijden, in haar eigen woonplaats al een begrip te zijn. En eigenlijk, nu we er verder over nadenken, is van de Zande ook helemaal niet de standaard ‘influencer’ zoals je die misschien kent.

Debby van de Zande is een vrouw van eind 40 die op eigen gelegenheid de harten van al haar volgers heeft veroverd. Inmiddels heeft ze haar initiële baan losgelaten en is ze overgestapt naar een andere eigen onderneming. Hoe dit precies zit, maar ook van allerlei informatie over haar gezin, man en de huidige baan, lees je in deze blog. Geloof ons dat het een fantastische vrouw is, van wie je in de toekomst nog veel kan verwachten. Lees maar lekker door, dus.

Wie is Debby van de Zande?

We beginnen maar even op het punt in de carrière van Van de Zande, toen ze kledingwinkel Dejacque het leven in bracht. Voor deze winkel werd een Instagram-account de wereld in geblazen. Op dat account werden honderden filmpjes geplaatst, waarin kleding werd geshowd en mensen werden uitgenodigd om naar de winkel te gaan. Ze bedacht zeer kleinschalige winacties en stopte haar ziel en zaligheid in het account. Zoals dat soms gaat met dit soort dingen, werd het een soort snowball-effect. Ineens werd Van de Zande bekend en werd haar winkel een in grote getale bezocht. En weet je, wij snappen het ook wel, want dat Twentse enthousiasme is ook wel erg aantrekkelijk om naar te kijken.

Van fashion naar food

Het ging de volgers natuurlijk niet maar om kleding, maar ook om Van de Zande zelf. We leerden onder andere haar gezin kennen en werden meegenomen in het dagelijkse leven, ook rond de kleding om. Iets wat erg in de smaak viel, waren de filmpjes waarin ze eten bereidde of waarin de familie een gerecht mocht proeven. Wanneer je later deze blog een van die filmpjes bekijkt, snap je wel wat we ermee bedoelen.

Familie en gezin

Van de Zande is al jaren gelukkig met haar man Michel. Het stel ontmoette elkaar op de markt, bij de kraam van papa Michel, waar Debby zich met ‘haar grote mond’ naar binnen lulde. Het stel was stapel op elkaar, raakte een lange tijd later onverwachts in verwachting en zo was daar het eerste wondertje genaamd Laury. De liefde werd nog eens vermenigvuldigd met de komst van Mick, Duuk en Jolie. Het gaat goed met de kinderen, wie overigens nog allemaal lekker in huize Van de Zande wonen.

Van de Zande samen met zoon Duuk

Een kind wat opvalt in de filmpjes van Debby, is zoon Duuk. Duuk heeft een verstandelijke beperking, wat ervoor zorgt dat hij op een wat andere manier communiceert. De volgers van Van de Zande vinden het fantastisch om te zien hoe hij geniet van zijn moeder en de rest van het gezin. Wat een hartverwarmend gezicht levert het toch doorgaans op!

Vermogen en recepten

Tegenwoordig verdient Van de Zande de kost met een bedrijf genaamd ‘Debby van de Zande’. Ze heeft haar bedrijf Dejacque overgedragen aan compagnon Saskia Bouwmeest en heeft dat in die zin losgelaten. Maar goed, nu gaat het erom wat “Deb’s kökk’n“, want, zo zien wij op haar website, bij haar bedrijf kan je allemaal receptenbundel aanschaffen. De recepten zijn voor makkelijke en smakelijke maaltijden, zodat elke dag koken een feestje wordt. Mocht je haar enthousiasme graag delen, dan kan je overwegen om Debby in te huren voor een interactieve bijeenkomst of lezing.

We vinden het gaaf om te zien hoe ze zich heeft ontwikkelt tot de persoon die ze nu is. We hopen dan ook dat ze nog een lange tijd relevant blijft en genoeg geld verdient om dit te blijven doen. Over geld gesproken, heeft iemand eigenlijk enig idee wat het vermogen van Van de Zande mogelijk is? Nou, wij hebben het niet kunnen vinden. Ze heeft dan wel meer dan 235k volgers op Instagram, maar doet niet/ nauwelijks aan betaalde samenwerkingen. Alle inkomsten van haar bedrijf zullen voor een deel ook weer in het bedrijf worden gestoken. Laten we het erop houden dat ze het vast niet slecht heeft.

Conclusie

Debby van de Zande is het wezenlijke bewijs dat je niet je ziel hoeft te verkopen, om populair te worden op het internet. Met hard werken, doorzettingsvermogen en een hoop geduld, kan je het vanzelf wel goed zien komen. Hoe dan ook is het leuk om te zien dat deze dame met haar uniciteit ook jouw hart weet te veroveren. Dat wist je misschien nog niet, maar wij zijn er wel degelijk van overtuigd.

Wellicht ook interessant