Bo Wilkes: vermogen, huis, ouders, leeftijd en meer

3 mins read

Ooit stapte de jonge Bo de wereld van De Gooische Meisjes in. Nu, inmiddels alweer jaren later, is ze opnieuw te zien in alweer het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders. Wie Bo niet kent kan zich volledig verdiepen in dit artikel, want we zullen zorgen dat veel relevante informatie over haar de revue passeert.

Ben je benieuwd hoeveel geld er in het laatje van Bo ligt, waar de luxepoes (?) woont, wie haar ouders zijn en hoe oud ze is? Lees dan gauw verder in deze blog. Naast antwoorden op deze vragen, zullen we nog het een en ander over onder andere haar gezinsleven en nog veel meer vertellen. Wacht dus niet langer en begin gauw met lezen van dit artikel.

Wie is Bo Wilkes?

Bo Wilkes kennen we tegenwoordig met name als moeder uit het tv-programma Echte Gooische Moeders. Hierin is te zien hoe ze haar full time leven als moeder doorbrengt, al is social media naar eigen zeggen een ‘uit de hand gelopen hobby’ waar ze wel degelijk geld aan verdient.

Bo is al lang samen met partner Paul Hinfelaar, met wie ze ooit in de toekomst zal trouwen. We zeggen bewust ‘ooit’, omdat de beste vrouw inmiddels al voor een tweede keer opnieuw is verloofd, maar na zo’n 8 jaar nog steeds het huwelijksbootje niet is gestapt. De reden hiervoor heeft niks met liefde te maken, maar wel met het feit dat het erbij ‘inschoot’ vanwege de kinderen en andere bezigheden. Kinderen? Jazeker, inmiddels zijn er alweer drie kinderen, genaamd Boyd (j), Julie (m) en Loulou (m). Het hele stel is leuk in de weer en zien er uit om op te eten, zo schattig.

Leeftijd

Bo is op dit moment (januari 2024) alweer 37 jaar. Ze ziet er wat ons betreft nog hartstikke jong uit voor haar leeftijd, al zullen bezoekjes aan de zon en een relatief gezonde levensstijl daar ook wel aan bijdragen. Overigens is Bo over het algemeen zelf wel blij met haar lichaam, al kwam er vorig jaar wel meerdere keren naar voren dat ze een ‘kilootje minder’ en een ‘cupmaatje meer’ niet overbodig zou vinden.

Ouders

Voor haar ouders, daar heeft Bo Wilkes de wereld voor over. Ze zet hen graag in het zonnetje en heel af en toe komt er ook een kiekje op de ‘gram’ voorbij, waar we beide ouders zien schitteren, zoals op onderstaande foto’s. Moeder Bo heet Inge, vader Bo heet Hans. Het stel heeft samen twee dochters, Puck en Bo en zijn inmiddels alweer grootouders van zo’n vijf kleinkinderen, namelijk van het drietal Boyd, Julie en Loulou en tweetal Teddy en Bear.

Huis

Door de deelname aan het televisieprogramma, maar ook door de verschillende interviews dir Vo heeft gegeven, weten we dat ze qua huis in ieder geval niets te klagen heeft. Ze woont namelijk in het Gooi, in een parel van een huis. Om precies te zijn is het mega stulpje gevestigd in het Gooische Laren. Precies zoals je het zou verwachten dus. Mocht je overigens willen weten hoe het huis er van de binnenkant uitziet, dan zijn er genoeg interviews met foto’s beschikbaar om dat te bekijken.

Vermogen

Bij zo’n huis, verwacht je misschien ook dat er een mega vermogen aanwezig is. Maar, zoals je net al las, is Bo niet echt de persoon met een baan waarvan het salaris destijds iets was om er zo’n huis van te kopen. Althans, dat nemen we aan. In ieder geval weten we wel dat haar verloofde, Paul Hinfelaar, CEO is van een succesvol bedrijf in de Elektrotechniek.

Op welke getal het vermogen van het koppel schommelt, is ons helaas niet bekend. Het is nou niet echt alsof ze daar mee te koop lopen, al worden kiekjes van dure bakfietsen en de vele vakanties niet gespaard. Wel weten we dat de Quote in 2016 het vermogen van broer Robber Hinfelaar op enkele miljoenen werd geschat. Waarschijnlijk kan je daarom wel denken aan een boven gemiddeld vermogen voor het koppel Paul en Bo.

Toekomst

We zijn erg benieuwd naar wat de toekomst Bo Wilkes zal brengen. Misschien breidt ze haar social media imperium nog verder uit (inmiddels zit ze op 216k volgers) en misschien slaat ze wel een hele andere kant in haar leven. We zijn nieuwsgierig naar het voltrekken van het huwelijk en hoe haar kinderen zullen opgroeien. We zijn benieuwd of ze de komende tijd nog in haar paleis in Laren blijft wonen of dat ze wellicht toch weer naar een andere plek hunkert. In ieder geval genoeg om naar uit te kijken, dachten we zo!

Latest from Blog